Blue Designs | Studio
Kreacija je naša strast! Ništa nas ne motiviše više od novih projekata i dugoročne saradnje sa klijentima, a upravo je to nešto ka čemu težimo. Mi smo tu da vam pomognemo da unapredite vaše poslovanje, da sprovedemo vašu zamisao od ideje do realizacije. Ponosni smo što na raspolaganju imamo grupu talentovanih, strastvenih i visoko profesionalnih ljudi koji istinski veruju u slogan našeg studija…Donosimo inovaciju u kreaciju!
blue, designs, grafički dizajn, logo, brošura, katalog, vizit karta, koverta, memorandum, web sajt, fotografija, arhitektura, dizajn enterijera, označavanje, svetleća reklama, totem, putokaz, beograd, srbija, gospodar jovanova 36
305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-305,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Studio

Istorija, usluge i tim

ISTORIJA

JUČE

Blue Designs je dizajn studio iz Beograda. Grupa frilensera, koja je sticala dugogodišnje iskustvo radeći za razne dizajn studije i advertajzing agencije, osnovala je 18. marta 2010. godine svoj dizajn studio. Ideja iza nastanka našeg studija je želja da radimo stvari drugačije. Blue Designs nam je pružio priliku da oslobodimo svoju kreativnost i da radimo stvari na naš način u skladu sa željama naših klijenata.

DANAS

Danas, sa zadovoljstvom, možemo da kažemo da imamo preko 130 zadovoljnih klijenata i na stotine završenih projekata širom sveta. Naš kreativni tim, koji konstantno raste, čini preko 20 članova od kojih su svi stručnjaci u svojim oblastima. Cilj nam je da našim klijentima na najbolji mogući način izađemo u susret.

SUTRA

Gde vidimo sebe u budućnosti? Upravo gde smo sada…radimo ono što znamo najbolje da zadovoljimo vaše potrebe. Trudićemo se da steknete poverenje u naš rad. Verujemo da je obostrano poverenje ključno za uspešnu saradnju i realizaciju projekata.

USLUGE

VIZUELNI IDENTITET

Vizuelni identitet je sistem usluga koje se koriste da bi se definisali ciljevi, vrednosti i kvaliteti kompanije, dok je brend utisak koji javnost ima o kompaniji. Na neki način vizuelni identitet predstavlja temelj za sve buduće poslovne poduhvate, zato je jako bitno da se proces odradi na pravi način.

Logo dizajn, Poslovni stacionar (vizit karta, memorandum, koverta…), Brošura, Katalog, Ambalaža, Grafika na vozilima (automobil, kombi, kamion, autobus…)

OGLAŠAVANJE

Sledeći logičan korak posle kreiranja i razvijanja vizuelnog identiteta je oglašavanje. Koja je poenta imati vrhunske vizuelne elemente ako nisu dostupni i vidljivi javnosti? Oglašavanje vam pomaže da učinite upravo to, pomaže vam da raširite poruku.

Marketinški plan, Copywriting, Flajer, Časopisi, Bilbord, Autobus

ON-LINE SOLUCIJE

Po malo je smešno reći da je on-line poslovanje budućnost oglašavanja jer je to vreme već uveliko tu. To je najlakši i najbrži način da vaši potencijalni klijenti dobiju informacije o vašim proizvodima i uslugama. Zaključak je da ako niste on-line (na ovaj ili onaj način) vi jednostavno niste značajan deo poslovnog sveta današnjice – to je činjenica!

Web sajt (HTML5, CSS3, Responsive dizajn, Word Press, Joomla, jQuerry), SEO optimizacija, društvene mreže…

FOTOGRAFIJA I VIDEO

Bez obzira da li su vam potrebne fotografije/video vaših proizvoda, ambalaže, vašeg tima, prostora…ili možda želite da mi osmislimo celu kampanju za vas – profesionalna fotografija je neophodna. Personalizovano fotografisanje je temelj za produkciju ozbiljne, profesionalne promotivne kampanje.

Takođe u svojoj ponudi imamo i izradu hi-tech virtuelnih, 360 stepeni panorama, kao i heli-kameru za slikanje/snimanje iz vazduha.

OZNAČAVANJE

Proizvodimo svetleće reklame, toteme, putokaze, 3D logo-e, unutrašnje označavanje, bordove, poslovne štandove, roll u-p-ove, brendiranje vozila vrhunskog kvaliteta.

ARHITEKTURA

Bavimo se izradom celokupne tehničke dokumentacije (idejni, glavni i izvođački projekti), 3D modelovanjem, nadzorom radova i savetodavnom podrškom za:

izgradnju stambeno-poslovnih objekata, adaptaciju, rekonstrukciju, sanaciju i nadogradnju objekata, uređenje enterijera svih namena, legalizaciju objekata izgrađenih bez građevinske dozvole, investiciono održavanja objekata i fasada, formiranje bašti otvorenog i zatvorenog tipa

UPOZNAJTE NAŠ TIM

aleksandar-ivanic
ALEKSANDAR IVANIĆ
Vlasnik / Kreativni direktor
milos-knezevic
Miloš Knežević
Grafički dizajner
darko-zivanovic
DARKO ŽIVANOVIĆ
Web Developer
katarina-djuric-jovanovic
KATARINA ĐURIĆ JOVANOVIĆ
Web Developer
mirko-tabasevic
MIRKO TABAŠEVIĆ
Fotograf
marko-djuric
MARKO ĐURIĆ
Fotograf
milovan-marinovic
MILOVAN MARINOVIĆ
Produkcija